Heeft U Nog Vragen Over Deze Mooie Tenten?

Gepubliceerd dec. 30, 22
11 min read

Weet Je Zeker Dat Je Dit Verhuurbedrijf Wilt Bekijken?

Kleine Stretchtent KopenHeeft U Nog Vragen Over Deze Mooie Tenten?

Naast opslag van de zeilen en de constructies, is hier ook de zeilmakerij van 300M2 gevestigd. Hier is voldoende ruimte om zelfs de grootste dakzeilen zelf te produceren (Schade aan uw stretchtent?). In rustiger tijden is er ook de mogelijkheid om voor klanten verandazeilen, aanhanger zeilen en allerlei andere zeil producten op maat te maken.

Na een aantal jaren pendelen tussen beide vestigingen is besloten de hoofdvestiging van het bedrijf te verplaatsen van Rossum naar Ootmarsum. Ook het kantoor en het bezoekadres is sindsdien verhuist naar Ootmarsum. Door de centrale ligging in Twente zijn wij in staat om al onze klanten in Oost Nederland en natuurlijk daarbuiten snel te kunnen bedienen.

Nieuwe stretchtent te koop. Tent is inclusief klemmen, spanbanden, palen, paaldoppen en haringen. Ook is het mogelijk om een grondplaat aan te schaffen om de middenpaal te verankeren aan de grond á € 295,- perMeer…

Stretchtent Kopen Prijs. De stretchtenten die we aanbieden, zijn exclusieve tenten. Dit 4-laags flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en voor 100% waterdicht. Ook wanneer de stof maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. De mogelijkheden van een stretchtent zijn onbeperkt en hiermee vormt ze de perfecte oplossing voor het organiseren van jouw evenement. Daarbij komen onze vakmensen graag langs op jouw locatie voor het installeren en afbreken van de stretchtent.

Stretchtent Kopen Prijs. Een tweedehands stretchtent is van dezelfde kwaliteit als onze nieuwe stretchtenten en zijn daarom uitermate geschikt voor een lager budget. Door de flexibele stof zijn de tenten op vele manieren in te zetten. U kunt ze namelijk gemakkelijk aanpassen aan uw locatie en soort evenement, zo worden ze vaak gebruikt als complete feesttent maar is het ook mogelijk om er een overkapping van te maken zodat u beschermd bent tegen de regen of de zon.

De Corradi-overkappingen van Avalon zijn een mix van eenvoud en minimalisme en daarmee de perfecte toevoeging aan uw terras. De oersterke lamellen kunnen moeiteloos een grote overspanning aan en combineren design en gebruiksgemak.


Een terrasoverkapping zorgt ervoor dat uw gasten heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. Weer of geen weer. Met een flexibele terrasoverkapping van Avalon zorgt u voor extra veel fijne zitplaatsen, zowel binnen als buiten. Het resultaat? Uw gasten zitten lekker, blijven langer én besteden meer. Kortom: een betere en langere bezetting van uw horeca-terras en een toename van tevreden klanten, zowat het hele jaar door.


Bij warmte zet kunststof uit en bij koude gebeurt het tegenovergestelde, want dan krimpt het. Hiermee moet ten allen tijden rekening worden gehouden. Het advies bij vooral verandawanden en doeken is dan ook om deze gedurende het hele jaar af en toe op spanning te zetten.

Wij staan voor duurzaamheid en hoge kwaliteit, heeft alle kennis in eigen huis, ervaren monteurs, eigen reparatiedienst. En zo nodig zijn we binnen 24 uur ter plaatse om schade te repareren. Onze overkappingen hebben een permanent karakter. Eigen monteurs komen de overkappingen op locatie monteren, op een betonfundering. Voor onze permanente overkappingen kunt u kiezen uit twee uitvoeringen; de Residence en de Explore.


Met behulp van onze software laten we u graag op voorhand zien hoe de zon en de daarbij komende schaduwlijnen zich gedragen op uw terras. Op die manier kunt u zelf aangeven waar en wanneer u zon en schaduw wenst op uw terras en creëert u voor uw gasten de beste en meest sfeervolle overkappingsoplossing.

Je monteert een terras doek eenvoudig zelf aan palen, gevel, pergola, stevige bomen of schuttingpaal. Voor de palen kan je houten palen gebruiken; hardhout 9x9cm, Douglas min. 12x12cm (of robuuste 15x15cm) of mooie, duurzame en natuurlijke Robinia palen. Een meer luxe uitstraling geven aluminium palen, welke ook nog eens handig verstelbaar in hoogte zijn.

Nettenverkoop heeft winddoek en raamfolie met caravanrail, ritsen, zeilogen of een combinatie hiervan. Onze specialiteit is het op maat maken van het winddoek en raamfolie zodat het netjes past in uw veranda of overkapping. Om u een snelle indruk te geven wat de verschillen in materiaal, bevestigingsmaterialen en prijzen zijn hebben we sets voor u samengesteld.

Een overkapping tentdoek wordt ook veel gebruikt als een luifel bij een camper of caravan. Maar ook in de tuin kun je gebruikmaken van een overkapping van tentdoek. Hiervoor hoe je niet perse het model van een tent aan te houden, al kan dit wel. Zo zijn er kant-en-klaar bij een bouwmarkt vaak de bekende partytenten te koop.


De glaspartijen geven je overkapping een luxueuze uitstraling, maar je investeert bij een glazen overkapping ook best in goede zonwering. Een felle zon warmt de ruimte onder het glas namelijk heel snel op.


Er zijn verschillende materialen waarvan de constructie van een terrasoverkapping met doek gemaakt kan zijn. Veruit het vaakst wordt gekozen voor hout of aluminium. Hieronder bespreken we beide materialen.


Voordat u hiermee aan de slag gaat, moet u bedenken waar de afvoer komt te zitten en afschot maken op het dak. Door het afschot stroomt het regenwater richting de afvoer en blijft niet op het dak staan. Het afschot van uw Douglas overkapping maken, kunt u doen door de betonpoeren zo te verstellen dat het dak naar de juiste kant iets afloopt. Dit afschot is echter aan de buitenkant van de overkapping wel te zien, omdat u steeds per paal de poer iets lager verstelt.


Het voordeel hiervan is dat je een groter gedeelte van het jaar in de tuin kunt doorbrengen. Het weer is immers niet altijd even goed om buiten te zitten. Een overkapping kan je net die beschutting bieden waardoor het buiten toch aangenaam is. Zo kom je toch even buiten, dat kan voor (bijna) niemand kwaad!


Daarnaast zul je uiteraard ook heel veel kosten besparen als je zelf de handen uit de mouwen steekt. Natuurlijk is het bouwen van een overkapping zeer arbeidsintensief werk (en daarmee heb ik meteen het belangrijkste nadeel benoemd), maar je zult veel voldoening én plezier hebben van het resultaat.


Bij verwante producten vindt u bijbehorende circa 5 bij 3 meter schuifzeil doeken in de kleuren ivoor wit, zilver grijs en zand beige. Let op: meet alvorens u de balken op maat gaat zagen, het schaduwdoek op. Het schuifzeil is niet maatvast! Ook heeft u het sluitsysteem en de RVS bevestigingsset nodig om harmonica schaduwdoeken van het merk Tuindeco op te hangen in dit frame. Wij raden ook de aluminium roedegarnituur mee te bestellen. Bouw zelf een terrasoverkapping met doek met deze handige en luxe versie van Tuindeco.

Tegenwoordig vinden er uitgebreide vergaderingen, vergunningaanvragen en keuringen plaats voordat een evenement daadwerkelijk plaatsvindt. Wij hebben hier een aantal jaren geleden snel op ingespeeld door onze tenten, vloeren en podia te laten keuren door een constructiebureau. Dit heeft er voor gezorgd dat u met ons als leverancier een volledig gecertificeerde partner krijgt, waarbij al onze tenten, vloeren en podia voorzien zijn van een specifiek tentboek met constructieberekening volgens de constructieve toetsingscriteria Tenten evenementenvergunning.

Wij werken met een gevarieerde groep medewerkers tussen de 17 en 62 jaar. Zij beschikken over ruime ervaring, kennis en zijn voorzien van de benodigde certificaten en rijbewijzen. Al ons personeel heeft haar achtergrond in Twente, wat bijdraagt aan een informele sfeer binnen ons bedrijf. Hierdoor blijven zij gemotiveerd en zijn het echte aanpakkers.

Stretchtent Huren Voor Jouw Feest, Event, Bruiloft Of Bedrijfsfeest?

Onder bepaalde voorwaarden zult u misschien een vergunning voor uw evenement moeten aanvragen bij de gemeente of overheids instantie - Wilt u een stretchtent huren buiten nederland?. Wij kunnen u van advies voorzien om de aanvraag juist in te dienen. Bij het bevestigen van een opdracht sturen we u de benodigde constructieberekeningen toe. Dit alles draagt bij aan een soepel verloop van de vergunningaanvraag.

Alle tentenverhuurbedrijven wereldwijd hebben één grote gezamenlijke vijand: wind. Of beter gezegd, storm. Kan de stretchtent ook rondom afgesloten worden?. Hoge windsnelheden zijn de schrik van ieder tentenverhuurbedrijf. Wij verhuren al 20 jaar tenten en weten daardoor precies hoe we een storm de baas blijven. De strijd met moeder natuur blijft een uitdaging maar in deze blog leest u hoe wij die strijd aangaan.

Het type tent dat gevoelig is voor hoge windsnelheden is de stretchtent - Een stretchtent huren voor je bruiloft, huwelijksvoltrekking of trouwfeest?. Deze populaire tent wordt geplaatst door middel van bamboepalen en verankerd met scheerlijnen, lange haringen of betonblokken om de tent extra goed vast te zetten. De pagodetent heeft het alleen zwaar wanneer deze als overkapping geplaatst wordt. Hierdoor zijn de zijkanten van de pagodetent open en kan daar ook wind onder komen.

Voor dit type tent geldt: hoe breder de tent, des te zwaarder het frame wordt en de tent een hogere windlast meekrijgt. De verankering van de tent is één van de belangrijkste punten in de strijd tegen hoge windsnelheden. Vanuit Kontent Structures adviseren wij altijd om een tentaccommodatie te plaatsen met een zwaarlastvloer. Zijwanden - Tussenwanden - Eindwanden.

Stretchtent Met Een Vlondervloer Huren?

Om een tijdelijke accommodatie meer windlast mee te geven wordt er vaak gekozen voor extra verankering. Extra verankering wordt ingezet door middel van: Slagpennen van 100 cm lang en 3 cm dik Ballastblokken van 750 of 1250 kg Betonankers wanneer de accommodatie geplaatst worden op een betonnen ondergrond Al onze tentaccommodaties zijn bestand tegen windsnelheden tot 100 km/uur. Kan ik de stretchtent ook zelf opbouwen?.

Tijdens een storm raden we aan om de tent zo goed mogelijk te houden. Voor iedere accommodatie wordt er een constructieberekening conform NEN-EN 13782 gemaakt. Deze constructieberekening is gebaseerd op een tent die voor minimaal 95% gesloten is - Hulp nodig bij het opzetten van een tent?. We raden aan om geen zijwanden open te maken wanneer er hoge windsnelheden in aantocht zijn.

Wanneer er een storm op komst is zitten we daar bij Kontent Structures bovenop. Door middel van diverse apps houden we de windsnelheden in het gehele land nauwlettend in de gaten (Als ik de tent een dag langer wil huren zitten hier dan extra kosten aan verbonden?). Onze klanten worden voorafgaand aan de storm geadviseerd wat te doen bij hoge windsnelheden. Ook tijdens de storm staan we paraat om onze klanten waar nodig te ondersteunen.

Niets doet een gast meer genoegen dan een warme drank in een koude buitenlucht. Enentent oftewel een stretchtent huren voor uw feest of evenement?. Bij de eerste slok wordt je koude lichaam van binnenuit verwarmt. Daarnaast kan je jezelf goed opwarmen aan een warme mok (Maatwerk overkapping). Wat voor drank je dan moet schenken? Daarvoor kijken we naar de wintersport: een grote mok warme chocolademelk met een toef slagroom of opgewarmde glühwein (ja dit hoort warm gedronken te worden).

Op Zoek Naar Een Tent Voor Een Festival, Bruiloft Of Ander Feest?

Weet U Al Wat U Wilt En Heeft U Al De Globale Maten Voor Uw Stretchtent?Heeft U Nog Vragen Over Deze Mooie Tenten?

Hoe leuk het buiten zijn ook is, er zijn altijd mensen die in ieder geval een dak boven hun hoofd willen hebben. Al is het maar voor het idee. Sommige mensen hebben al een schuur staan met een mooie overkapping, dan is dit natuurlijk overbodig. Voor mensen die dat niet hebben, zorg voor een partytent.

Het is onbegonnen werk om buiten te gaan zitten zonder dat er een heater of een vuurkorf in de buurt is. Een heater kan je makkelijk gebruiken binnen in je partytent zodat de tent zelf opwarmt zonder dat je last hebt van brand gevaar. Een vuurkorf is in de openlucht veel leuker een geeft meer sfeer - Wil je een tent huren maar ben je aan het twijfelen of de stretchtent geschikt is voor jou?.

Maar het is niet handig om deze dicht bij je partytent te plaatsen. Een barbecue in de winter? Jep, naast de warmte, is het ook nog eens een lekker ruikende lucht die op je afkomt. Waar moet ik op letten bij het kopen van een stretchtent?. Dubbel zoveel plezier. Je kan dit ook boven je vuurkorf doen natuurlijk, dan gebruik je de vuurkorf ook nog eens functioneel.

Huur of koop daarom een aantal klapstoelen of statafels waar mensen op kunnen zitten en hun drankje op kwijt kunnen. Deze kan je ook gelijk weer makkelijk opruimen. Ben je op zoek naar een originelere oplossing? Denk dan aan brede boomstammen of strobalen waar je gasten op kunnen zitten. Zorg bij strobalen er wel voor dat mensen op een kleed kunnen zitten.

Hoe Worden De Stretchtenten Verankerd Aan De Grond?

Wilt U Een Stretchtent Huren?Stretchtent Op Maat

Vooral rondom een open vuur geeft dit veel sfeer. Een extra tip: zorg er wel voor dat wanneer je een tuinset of stoelen of strobalen ga gebruiken, dat je extra fleece dekens klaar liggen zodat mensen eventueel ook nog een deken om zichzelf heen kunnen slaan wanneer ze het koud krijgen.

Je gaat niet ‘gezellig’ met zijn allen in het donker zitten toch? Precies, dus buiten heb je ook verlichting nodig (Ben je op zoek naar een sfeervolle en exclusieve tent?). Dit betekend niet alleen maar sfeerverlichting. Maar ook functionele lampen. Licht bijvoorbeeld statafels met rok uit, dit geeft licht én sfeer. Een andere manier is het gebruik fakkels. Vuur fakkels geven sfeer, licht én warmte.

’t Hekeltje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij zorgen dat elk evenement uniek is, op eigen terrein of op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met ons deskundige en ambitieuze team maken we elk evenement volledig tot uw wensen.Door ons complete aanbod, bent u bij ’t Hekeltje aan het juiste adres. Wij leveren het complete pakket voor elk soort evenement, waardoor we ervoor zorgen dat uw evenement niets te wensen overlaat. Bekijk de volledige uitgebreide collectie in onze catalogus. We breiden ons assortiment voortdurend uit en deze wordt continu bijgehouden.

Meer van Artiesten nieuws

Navigation

Home

Latest Posts

Wilt U Een 10x12 Stretchtent Huren?

Published Jun 17, 23
13 min read