Een Nomadentent Die Zich Naadloos Voegt Om Een Lantaarnpaal Of Boom?

Gepubliceerd jun. 11, 23
12 min read

U Bent Op Zoek Naar Een Sfeervolle Tent Voor Uw Event, Tuinfeest Of Bruiloft?

Welke Tent Is Voor Ons Gezelschap Geschikt?Heeft U Vragen Over De Mogelijkheden Van Het Huren Van Een Stretchtent Uit Onze Verhuur?

Naast opslag van de zeilen en de constructies, is hier ook de zeilmakerij van 300M2 gevestigd. Hier is voldoende ruimte om zelfs de grootste dakzeilen zelf te produceren (Een stretchtent nodig voor catering op locatie, bedrijfsevenement, bruiloft of festival?). In rustiger tijden is er ook de mogelijkheid om voor klanten verandazeilen, aanhanger zeilen en allerlei andere zeil producten op maat te maken.

Na een aantal jaren pendelen tussen beide vestigingen is besloten de hoofdvestiging van het bedrijf te verplaatsen van Rossum naar Ootmarsum. Ook het kantoor en het bezoekadres is sindsdien verhuist naar Ootmarsum. Door de centrale ligging in Twente zijn wij in staat om al onze klanten in Oost Nederland en natuurlijk daarbuiten snel te kunnen bedienen.

Nieuwe stretchtent te koop. Tent is inclusief klemmen, spanbanden, palen, paaldoppen en haringen. Ook is het mogelijk om een grondplaat aan te schaffen om de middenpaal te verankeren aan de grond á € 295,- perMeer…

Stretchtent Kopen. Wat voor stretchtent hebben jullie nodig? Voor het overdekken van een terras, het creëren van een feestterrein of het geven van presentaties, zijn soms grote tenten nodig. Onze tenten zijn leverbaar in vrijwel alle formaten. De grootste tenten zijn 20 bij 20 meter, maar omdat ze onderling gekoppeld kunnen worden, maak je ze net zo groot als je wilt. Daarbij kunnen wij ook leveren in alle door jou gewenste kleuren. Op zoek naar beschutting tegen de wind? We leveren met plezier passende zijwanden bij jouw stretchtent. Zo zorgen we voor stretchtenten die perfect passen in jouw plaatje.

Stretchtent Kopen Prijs. Een tweedehands stretchtent is van dezelfde kwaliteit als onze nieuwe stretchtenten en zijn daarom uitermate geschikt voor een lager budget. Door de flexibele stof zijn de tenten op vele manieren in te zetten. U kunt ze namelijk gemakkelijk aanpassen aan uw locatie en soort evenement, zo worden ze vaak gebruikt als complete feesttent maar is het ook mogelijk om er een overkapping van te maken zodat u beschermd bent tegen de regen of de zon.


Ook met een lamellendak als overkapping kunnen uw gasten het hele jaar door flexibel genieten van uw terras. In het voorjaar opent u de lamellen en genieten alle gasten van die eerste fijne zonnestralen. Wordt het te warm op het terras of hebben uw gasten last van te veel hinderlijk zonlicht? Dan kunt u door het roteren van de lamellen precies die schaduw creëren die u wilt. In gesloten toestand is het lamellendak waterdicht, waardoor gasten nóg langer op uw terras kunnen genieten. Naast een normaal lamellendak, heeft Avalon ook een schuifbaar lamellendak.


Normaal gezien leveren wij onze tenten aan grote festivals, kerstmarkten, feesten en partijen. Omdat het bij ons ook crisis is, bieden we nu aantrekkelijke weekprijzen waarin geen bouw- en vervoerskosten worden gerekend. Hopelijk kunnen we door deze samenwerking allemaal het hoofd boven water houden.


De kosten van de montage zijn altijd inclusief arbeids-, voorrij- en afvoerkosten. Bij de prijs van een terrasoverkapping zijn de plaatsingskosten vaak al mee berekend. Je mag er vanuit gaan dat deze gemiddeld 50 euro per vierkante meter zijn (bovenop de materiaalkosten).


Lekker genieten van het buitenleven en van de tuin, en ook nog lekker droog en in de schaduw zitten? Door middel van onze luxe tuintent kun je het hele jaar genieten van jouw stijlvolle aanvulling in de tuin.


Qtents zet altijd en overal de norm. Continu zijn wij erop gericht te verbeteren en te innoveren. Doordat wij het volledige productieproces in eigen huis houden, zijn wij snel en flexibel. Benieuwd naar de prijzen van een tentdoek op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan.


Lekker genieten van het buitenleven en van de tuin, en ook nog lekker droog en in de schaduw zitten? Door middel van onze luxe tuintent kun je het hele jaar genieten van jouw stijlvolle aanvulling in de tuin.


Wilt je een terras doek gebruiken als overkapping van uw terras? Dan kan je deze op maat laten maken bij ZONZ. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 030-7850458. Je kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan [email protected].

Je denkt best goed na over de afmetingen van je overkapping als je offertes vergelijkt. Gaat het bv. om een overkapping in een kleine tuin? Dan vind je bv. zeker standaard modellen van 9 m². Zo kan je heerlijk relaxen in je loungeset en tegelijk nog voldoende manoeuvreerruimte behouden. Heb je voldoende ruimte rond je woning? Dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een overkapping van bv. 20 m² of groter.


Wil je het grootste deel van het jaar zorgeloos kunnen genieten van die groene oase van rust rond je woning? Dan is een tuinoverkapping een uitstekende investering. Het leven is beter buiten en met zo’n overkapping geniet je van…

Wilt u graag een strakke wand in uw tuinoverkapping, dan kunnen wij voor u ook een sponning in de palen frezen. In deze sponning kunt u dan douglas houten rabatdelen met blokhutprofiel schuiven. Deze planken vallen in elkaar en vormen zo een wand met strakke uitstraling. Een douglas overkapping met dubbele wand maken, is dan echter lastig. Deze wandbekleding is dan ook meer geschikt voor als u een enkelwandige Douglas overkapping gaat maken.


Net als houten schuttingen kunt u houten overkappingen ook maken van verschillende houtsoorten. Het meest gekozen hout voor een houten overkapping, is Douglas hout. Deze houtsoort kent een hoge duurzaamheid en sterkte. De mooie rode kleur zorgt voor een warme uitstraling en past daarmee perfect in elke tuin. Naast Douglas hout, kan er ook gekozen worden voor eikenhout, geïmpregneerd Vuren of hardhout. Het hardhout heeft net als het Douglas hout een warme uitstraling, terwijl Vuren en eiken juist wat lichter van kleur zijn. Door het hout te impregneren en behandelen gaat het hout langer mee en geniet u langer van uw houten overkapping. De gemiddelde minimale levensduur van een houten overkapping is ongeveer 10 tot 15 jaar.

Een overkapping aanbouw, past dat bij het uiterlijk van uw woning en tuin? Voor de aanschaf moet u goed nadenken wat voor soort overkapping u wilt. Door een aangebouwde overkapping aan te schaffen, lijkt uw huis een stuk groter, zal de lichtinval van uw huis veranderen en het geeft een gezellige sfeer. U kunt makkelijk van binnen naar buiten lopen, zelfs als het regent en buiten koud is.


Daarnaast zul je uiteraard ook heel veel kosten besparen als je zelf de handen uit de mouwen steekt. Natuurlijk is het bouwen van een overkapping zeer arbeidsintensief werk (en daarmee heb ik meteen het belangrijkste nadeel benoemd), maar je zult veel voldoening én plezier hebben van het resultaat.

Het is mogelijk om een tentdoek per meter te kopen en dan zelf op te hangen aan een gevelWat is een gevel? De gevel is de zichtbare buitenzijde van een gebouw, voor zover het de muren en niet het dak, ramen of deuren betreft. Omdat het per definitie..., boom op paal, maar je kunt ook een kant-en-klare tentdoek overkapping kopen. Deze overkappingen worden verkocht onder ´partytent´ en zijn in de meeste bouwmarkten te koop.

Tegenwoordig vinden er uitgebreide vergaderingen, vergunningaanvragen en keuringen plaats voordat een evenement daadwerkelijk plaatsvindt. Wij hebben hier een aantal jaren geleden snel op ingespeeld door onze tenten, vloeren en podia te laten keuren door een constructiebureau. Dit heeft er voor gezorgd dat u met ons als leverancier een volledig gecertificeerde partner krijgt, waarbij al onze tenten, vloeren en podia voorzien zijn van een specifiek tentboek met constructieberekening volgens de constructieve toetsingscriteria Tenten evenementenvergunning.

Wij werken met een gevarieerde groep medewerkers tussen de 17 en 62 jaar. Zij beschikken over ruime ervaring, kennis en zijn voorzien van de benodigde certificaten en rijbewijzen. Al ons personeel heeft haar achtergrond in Twente, wat bijdraagt aan een informele sfeer binnen ons bedrijf. Hierdoor blijven zij gemotiveerd en zijn het echte aanpakkers.

Terrasoverkapping Horeca

Onder bepaalde voorwaarden zult u misschien een vergunning voor uw evenement moeten aanvragen bij de gemeente of overheids instantie - Waarom kies jij voor een flextent van alphatentevent?. Wij kunnen u van advies voorzien om de aanvraag juist in te dienen. Bij het bevestigen van een opdracht sturen we u de benodigde constructieberekeningen toe. Dit alles draagt bij aan een soepel verloop van de vergunningaanvraag.

Alle tentenverhuurbedrijven wereldwijd hebben één grote gezamenlijke vijand: wind. Of beter gezegd, storm. Wil je een stretchtent huren, reserveren, meer informatie of advies op maat?. Hoge windsnelheden zijn de schrik van ieder tentenverhuurbedrijf. Wij verhuren al 20 jaar tenten en weten daardoor precies hoe we een storm de baas blijven. De strijd met moeder natuur blijft een uitdaging maar in deze blog leest u hoe wij die strijd aangaan.

Het type tent dat gevoelig is voor hoge windsnelheden is de stretchtent - Dan ga jij een stretchtent huren, toch?. Deze populaire tent wordt geplaatst door middel van bamboepalen en verankerd met scheerlijnen, lange haringen of betonblokken om de tent extra goed vast te zetten. De pagodetent heeft het alleen zwaar wanneer deze als overkapping geplaatst wordt. Hierdoor zijn de zijkanten van de pagodetent open en kan daar ook wind onder komen.

Voor dit type tent geldt: hoe breder de tent, des te zwaarder het frame wordt en de tent een hogere windlast meekrijgt. De verankering van de tent is één van de belangrijkste punten in de strijd tegen hoge windsnelheden. Vanuit Kontent Structures adviseren wij altijd om een tentaccommodatie te plaatsen met een zwaarlastvloer. Mocht je op zoek zijn naar andere kleuren?.

Geeft U Binnenkort Een Feestje En Bent U Op Zoek Een Praktische Tent Voor Een Echte Festival Sfeer?

Om een tijdelijke accommodatie meer windlast mee te geven wordt er vaak gekozen voor extra verankering. Extra verankering wordt ingezet door middel van: Slagpennen van 100 cm lang en 3 cm dik Ballastblokken van 750 of 1250 kg Betonankers wanneer de accommodatie geplaatst worden op een betonnen ondergrond Al onze tentaccommodaties zijn bestand tegen windsnelheden tot 100 km/uur. tentdoek overkapping.

Tijdens een storm raden we aan om de tent zo goed mogelijk te houden. Voor iedere accommodatie wordt er een constructieberekening conform NEN-EN 13782 gemaakt. Deze constructieberekening is gebaseerd op een tent die voor minimaal 95% gesloten is - Een stretchtent nodig op locatie, voor een bedrijfsevenement, bruiloft of festival?. We raden aan om geen zijwanden open te maken wanneer er hoge windsnelheden in aantocht zijn.

Wanneer er een storm op komst is zitten we daar bij Kontent Structures bovenop. Door middel van diverse apps houden we de windsnelheden in het gehele land nauwlettend in de gaten (Stretchtenten & verandazeilen Huren). Onze klanten worden voorafgaand aan de storm geadviseerd wat te doen bij hoge windsnelheden. Ook tijdens de storm staan we paraat om onze klanten waar nodig te ondersteunen.

Niets doet een gast meer genoegen dan een warme drank in een koude buitenlucht. Organiseer jij binnenkort een tuinfeest, bbq of bruiloft?. Bij de eerste slok wordt je koude lichaam van binnenuit verwarmt. Daarnaast kan je jezelf goed opwarmen aan een warme mok (stretchtent tuin). Wat voor drank je dan moet schenken? Daarvoor kijken we naar de wintersport: een grote mok warme chocolademelk met een toef slagroom of opgewarmde glühwein (ja dit hoort warm gedronken te worden).

Hoeveel Personen Kunnen Er Onder Een Tent?

Ga Je Als Bedrijf Een Groots Evenement Organiseren?Wat Zijn De Verschillen?

Hoe leuk het buiten zijn ook is, er zijn altijd mensen die in ieder geval een dak boven hun hoofd willen hebben. Al is het maar voor het idee. Sommige mensen hebben al een schuur staan met een mooie overkapping, dan is dit natuurlijk overbodig. Voor mensen die dat niet hebben, zorg voor een partytent.

Het is onbegonnen werk om buiten te gaan zitten zonder dat er een heater of een vuurkorf in de buurt is. Een heater kan je makkelijk gebruiken binnen in je partytent zodat de tent zelf opwarmt zonder dat je last hebt van brand gevaar. Een vuurkorf is in de openlucht veel leuker een geeft meer sfeer - Heeft u nog vragen over deze mooie tenten?.

Maar het is niet handig om deze dicht bij je partytent te plaatsen. Een barbecue in de winter? Jep, naast de warmte, is het ook nog eens een lekker ruikende lucht die op je afkomt. Vind je in ons gamma niet het precieze formaat waar je naar op zoek bent?. Dubbel zoveel plezier. Je kan dit ook boven je vuurkorf doen natuurlijk, dan gebruik je de vuurkorf ook nog eens functioneel.

Huur of koop daarom een aantal klapstoelen of statafels waar mensen op kunnen zitten en hun drankje op kwijt kunnen. Deze kan je ook gelijk weer makkelijk opruimen. Ben je op zoek naar een originelere oplossing? Denk dan aan brede boomstammen of strobalen waar je gasten op kunnen zitten. Zorg bij strobalen er wel voor dat mensen op een kleed kunnen zitten.

Verkoop En Verhuur Van Stretchtenten

Wil Je Een Stretchtent Huren, Reserveren, Meer Informatie Of Advies Op Maat?Vind Je In Ons Gamma Niet Het Precieze Formaat Waar Je Naar Op Zoek Bent?

Vooral rondom een open vuur geeft dit veel sfeer. Een extra tip: zorg er wel voor dat wanneer je een tuinset of stoelen of strobalen ga gebruiken, dat je extra fleece dekens klaar liggen zodat mensen eventueel ook nog een deken om zichzelf heen kunnen slaan wanneer ze het koud krijgen.

Je gaat niet ‘gezellig’ met zijn allen in het donker zitten toch? Precies, dus buiten heb je ook verlichting nodig (stretchtent tuin). Dit betekend niet alleen maar sfeerverlichting. Maar ook functionele lampen. Licht bijvoorbeeld statafels met rok uit, dit geeft licht én sfeer. Een andere manier is het gebruik fakkels. Vuur fakkels geven sfeer, licht én warmte.

’t Hekeltje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij zorgen dat elk evenement uniek is, op eigen terrein of op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met ons deskundige en ambitieuze team maken we elk evenement volledig tot uw wensen.Door ons complete aanbod, bent u bij ’t Hekeltje aan het juiste adres. Wij leveren het complete pakket voor elk soort evenement, waardoor we ervoor zorgen dat uw evenement niets te wensen overlaat. Bekijk de volledige uitgebreide collectie in onze catalogus. We breiden ons assortiment voortdurend uit en deze wordt continu bijgehouden.

Meer van Cd eigen beheer

Navigation

Home

Latest Posts

Wilt U Een 10x12 Stretchtent Huren?

Published Jun 17, 23
13 min read