Elektrum

Gepubliceerd mrt. 22, 23
7 min read

Mysteryland

Meer informatie over de kaartverkoop voor NN North Sea Jazz 2023 wordt op een later moment bekendgemaakt. Meld je aan voor de nieuwsbrief, volg ons op Facebook, Twitter of Instagram, of houd deze site in de gaten om bericht te krijgen wanneer de kaarten in de verkoop gaan.

Tickets voor Festival Macumba 2022 zijn hier te koop. Ook kan je hier tickets voor de pendelbussen en e-lockers kopen.

OktoberfestZwarte Cross

00 uur geopend. Daarna is de ingang gesloten en kun je niet meer naar binnen. Mag ik tussendoor Smeerboel festival verlaten en later weer terugkomen? Nee, helaas is dit niet mogelijk, na het verlaten van Smeerboel festival kan je alleen nog naar binnen op vertoon van een nieuw, nog niet gescand ticket.

Festivals Belgie

Om Smeerboel festival te mogen bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn - Festival verslag. Daarnaast kan er om je legitimatie gevraagd worden. Als je die niet kan tonen, kan je het festival helaas niet bezoeken. Betaal ik op Smeerboel festival met munten? Ja, tijdens Smeerboel festival kan je bij de kassa’s en automaten op het terrein munten halen.

Kan ik op Smeerboel festival met pin en/of contant betalen? Tijdens Smeerboel festival kan er enkel per pin betaald worden, betalen met cash geld in niet mogelijk. Beste festivals Nederland. Zijn er lockers op Smeerboel festival? Ja, op Smeerboel festival zijn lockers te huur. Hier kan je bijvoorbeeld kleding en andere waardevolle spullen die je tijdens het festival niet constant bij je wil dragen in bewaren.

Je kan zowel van tevoren online, als tijdens het festival aan de lockerbalie, een locker huren. We adviseren je van tevoren, online een locker te huren, dan hoef je op het festival niet te wachten en in de rij te staan. Lockers huren kan t/m vrijdag 09:00 voor het evenement.

North Sea Jazz

Na vrijdag 09:00 zijn lockers alleen op het terrein verkrijgbaar (geen zorgen er zullen er voldoende zijn). Het gebruik van een locker is op eigen risico. Waar koop ik mijn tickets voor Smeerboel festival? Tickets zijn te koop via deze website. We adviseren om alleen tickets te kopen via ons en als we zijn uitverkocht via Ticket, Swap.

Wat als het Smeerboel festival uitverkocht is? Wanneer Smeerboel festival is uitverkocht, raden we je aan om alleen tickets via Ticket, Swap te kopen. Ticketswap is een officiële ticket partner. De organisatie raadt het af om tickets te kopen van derden, de organisatie kan namelijk geen garantie bieden op de geldigheid van deze tickets.

Kan mijn ticket op mijn telefoon gescand worden? Ja graag zelfs, zet hiervoor alleen wel de helderheid van het scherm op 100% en houd je telefoon paraat (Werken op festivals). Ik ben mijn ticket voor Smeerboel festival kwijt, wat nu? Kan gebeuren natuurlijk, kijk eerst even goed in de inbox en/of spambox van je mail.

Emporium

Festival DuitslandFestival Reports

Met het ordernummer kan je HIER je tickets bij Eventix terugvinden! Wij hebben een groepsticket voor Smeerboel festival gekocht, kan ik apart van de rest naar binnen? Ja, een groepstickets bestaat uit vier losse bladzijdes, elke bladzijde staat voor één ticket en kan apart van de rest gescand worden. Festival outfit. Hoe werkt het als je online een locker hebt gekocht? Wanneer je online, in onze ticketshop een locker hebt gehuurd krijg je op de dag voor het festival, voor 19.

Je hoeft dan op het festival dus niet meer langs de lockerbalie, je kan direct jouw locker opzoeken en gebruiken. Heb je geen locker nummer en code ontvangen neem dan contact op met Lockerbox via of meld je op het festival bij de servicebalie van Lockerbox met je aankoopbewijs. Charlotte de Witte.

Wanneer je ticket gescand en geldig is, mag je de parkeerplaats oprijden en je auto parkeren. Hoe werkt het als je online een busticket hebt gekocht? Wanneer je online een busticket hebt gekocht laat je deze zien bij de bus, dit kan zowel uitgeprint als op je telefoon (Verknipt Festival). Wanneer je ticket gescand en geldig is, ontvang je een hardcopy bus ticket.

Festivals 2023 Nederland

OktoberfestHardstyle

Moet ik mijn busticket bewaren voor de terugweg? Ja, je hardcopy ticket moet je ook op de terugweg laten zien, alleen op vertoon van je hardcopy ticket mag je de bus weer in. Mocht je deze kwijt zijn geraakt kan je bij de bus een enkeltje kopen voor 5,-. LET OP: Er kan bij de bus alleen per pin betaald worden! Ik ben iets kwijtgeraakt op het Smeerboel festival dat ik graag terug wil, wat nu? Alle gevonden voorwerpen worden na het festival verzameld en uiterlijk maandagmiddag na afloop van het festival op Facebook gepost (in het evenement).

Voor vragen kun je contact opnemen via office@elevation-events. com. Ik heb iets in mijn locker laten liggen, wat nu? Spullen die in de lockers zijn blijven liggen worden door het bedrijf achter de lockers (Lockerbox) meegenomen. Ben je iets vergeten? Vul dan het “lost & found” formulier in op de website van Lockerbox .

Hoe zit het met de toegankelijkheid op het Smeerboel festival? De organisatie doet zijn uiterste best om te zorgen dat het Smeerboel festival voor iedereen te bezoeken is. Over het gehele terrein zijn rijplaten en houtenvloeren neergelegd. Echter zijn niet alle overgangen naad- en drempelloos. Daarnaast bestaat een groot deel van het festival uit onverharde ondergronden die, mede afhankelijk van het weer, niet altijd voor iedereen even goed toegankelijk zijn.

Oktoberfest

Daarnaast zijn er speciale voorzieningen, zoals een verbrede ingang en een invalide toilet, beschikbaar. Twijfel je toch of het in jouw specifieke geval mogelijk is om op Smeerboel festival mee te feesten, stuur dan een mailtje naar info@elevation-events. com, dan kijken we samen hoe we het mogelijk kunnen maken. Ik ben op dit moment minder mobiel, kan ik Smeerboel festival toch bezoeken? Dit hangt af van hoeveel minder mobiel je bent.

Over het gehele terrein zijn rijplaten en houtenvloeren neergelegd. Echter zijn niet alle overgangen naad- en drempelloos. Daarnaast bestaat een groot deel van het festival uit onverharde ondergronden die, mede afhankelijk van het weer, niet altijd voor iedereen even goed toegankelijk zijn. Echter zijn de meeste podia en voorzieningen over het algemeen goed te bereiken.

Twijfel je toch of het in jouw specifieke geval mogelijk is om op Smeerboel festival mee te feesten, stuur dan een mailtje naar info@elevation-events. com, dan kijken we samen hoe we het mogelijk kunnen maken. Is er EHBO op Smeerboel festival aanwezig? Ja, op Smeerboel festival is een volledige ingerichte EHBO voorziening aanwezig.

Bekendste Festivals

De aanwezige voorzieningen zijn grotendeels hetzelfde als die op een spoedeisende hulp aanwezig zijn. Mocht er dus iets gebeuren ben je in goede handen. Tevens hebben ze op de EHBO post de nodige medicijnen en basis benodigdheden zoals paracetamol en pleisters. Is er een mogelijkheid om ergens op het Smeerboel festival te kolven? Ja, op Smeerboel festival kan je voor het kolven, over het algemeen, even tijdelijk gebruik maken van één van de ruimtes bij de EHBO.

Mocht het onverhoopt erg druk zijn bij de EHBO kan het zijn dat je even moet wachten of dat je een alternatieve plek aangewezen krijgt. Bij de EHBO is tevens een koelkast aanwezig waar producten tijdelijk bewaard kunnen worden. Ik gebruik medicijnen of iets anders voor medische doeleinden, kan ik dit meebrengen naar Smeerboel festival? Ja, dit is mogelijk, zorg dan wel dat je in het bezit bent van een doktersverklaring en/of een medicijnenpaspoort en dat je deze bij de ingang kunt tonen.

Meld dat je medicijnen bij je hebt bij de visitatie, dan wordt er samen met een medisch specialist gekeken of de medicijnen mee naar binnen mogen - Festival Agenda. Heb je iets voor medische doeleinden dat gekoeld moet blijven of dusdanig is dat je dit niet bij je kan dragen of in een locker kan bewaren, dan is het over het algemeen mogelijk om dit bij de EHBO, eventueel in een koeling, in bewaring achter te laten - Muziekfestival.

Appelpop
Beste festivals Nederland

Festival agenda 2023

Werken op festivals 2023

com. Geef ook dit, voordat de visitatie begint, aan bij de beveiliging. Dan wordt er samen met de medisch specialist gekeken of het mee naar binnen mag. Ik heb een speciaal dieet, kan ik daarom zelf eten meenemen naar Smeerboel festival? Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen is dit mogelijk. Dit moet dan wel gaan om een dieet om medische redenen en je moet hiervoor in het bezit zijn van een doktersverklaring.

Meer van Cd eigen beheer

Navigation

Home

Latest Posts

Wilt U Een 10x12 Stretchtent Huren?

Published Jun 17, 23
13 min read