Photobooth Huren Voor Merkactivatie En Klantbeleving

Gepubliceerd mrt. 05, 23
7 min read

Fotohokje Verhuur

Maar photobooths worden ook steeds meer ingezet als door bedrijven. Denk aan een fotobooth op een beurs, congres, winkelopening, productlancering, merkactivatie waar je gasten en bezoekers een leuk souvenir kan meegeven en een photobooth een vorm van foto entertainment is, zowel fysiek als digitaal! Wil je een fotohokje volledig van branding laten voorzien, of wil je een fotohokje kopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres (Verhuur van photobooths - fixed prijs).

Photobooth Huren - Een Vintage Fotohokje Op Jouw Event!Flitskast Photobooth & Videogastenboek

Bij Fotosnap hebben we drie verschillende photobooths, de Classic-, Mirror- en GIFbooth. Alle drie zullen ze een toevoeging zijn op jouw feest, voor jou en je gasten. photobooth hokje huren - Verhuur van photobooths - fixed prijs. Een photobooth huren maakt jouw feest of evenement compleet. Zoals de naam al suggereert is dit onze klassieke photobooth, klein, stijlvol, betrouwbaar en super snel.

De fotozuil is zo gemaakt dat het lijkt op een ouderwets, vintage fotohokje (selfie booth huren). Éen keer drukken en vervolgens worden er 3 foto's genomen. De foto’s worden direct geprint op een fotostrip, geprint in 10 seconden! Deze photobooth huren is gegarandeerd een hit. fotozuil. We komen de photobooth leveren voordat de gasten arriveren en halen hem de volgende dag (of aan het einde van het feest) weer.

Fotospiegel Huren

Je hebt er dus geen omkijken naar, de classic photobooth wordt ontzorgt bezorgt zoals wij dat noemen 😊. De selfie foto spiegel oftewel, de Mirror, Booth, is de nieuwste sensatie op entertainment gebied. Van buiten lijkt het een normale spiegel maar van binnen is het uitgerust met de nieuwste technieken.

De gasten worden overladen met complimenten en grappen. Ook worden de fotostrips direct geprint. Uit reviews van klanten die de Mirror photobooth huren horen wij vaak dat het een grote hit was en dat mensen graag gebruik maakten van de Mirror, Booth. De Mirror, Booth is uniek en verrassend. Gasten zullen versteld staan over de mogelijkheden en graag gebruik maken van deze ‘grapjas’! Geen prints nodig maar wel hele vette GIF animaties maken? Denk eens aan de Gif, Booth! Met de Gif, Booth maak je op een gemakkelijke manier animaties.

Photobooth Huren - 10+ Verschillende Photobooths!Fotokastje, Voor Elk Feestje! - Photobooth
Photobooth Huren Bij De Beste Leverancier Van NlFoto Booth


Omdat onze Photobooths uitgerust zijn met professionele camera’s zijn de foto’s van hoge kwaliteit en dus goed te verwerken in een fotoboek. Een photobooth huren is inclusief het ontwerp van een persoonlijk fotokader. We vragen vaak naar de uitnodiging van het feest of evenement waarmee onze ontwerpers een uniek fotokader voor je gaan ontwerpen.

Photobooth Huren Voor Jouw Bruiloft

We maken het fotokader altijd aan de hand van jouw wensen en gebruiken daarbij geen sjablonen. We zorgen er altijd voor dat het volledig naar wens is. Wij nemen het leveren, plaatsen, aansluiten en ophalen uit handen! Bij ons je photobooth huren betekent onbezorgd huren. Wij nemen ALLES uit handen.

We nemen een week van te voren contact op met de locatie om de lever- en ophaaltijden te bespreken. Als de locatie weet waar de photobooth geplaatst moeten worden zorgen wij ervoor dat het ruim op tijd gereed staat, wel zo makkelijk! Wij krijgen vaak de vraag hoeveel printjes er inbegrepen zijn bij het huren van een photobooth.

Ga je bij ons een photobooth huren? Bij alle reserveringen zijn de volgende opties standaard inbegrepen: 24 uur huren 640 fotostrips, gelijk aan: 6 uur lang non-stop printen Uniek persoonlijk fotokader Bezorgen, instellen en afhalen Alle foto’s digitaal achteraf Online afgeschermd fotoalbum Wil je jouw reservering uitbreiden met een van onze extra opties? Hieronder lees je wat er nog meer mogelijk is! Iedereen op een ludieke manier op de foto? Vergeet dan zeker de fotoprops niet te bestellen! Je laat je gasten extra hard lachen, wat resulteert in nog leukere foto’s! We leveren 15 snorren, brillen, hoeden en nog veel meer. Photobooth huren - Bruiloft of feestje.

Fotoapparaat Huren Feest

Hoe meer licht, hoe beter de foto's! Kies je bij een photobooth huren ook voor onze studioverlichting? Dan leveren wij een paraplu met studioverlichting voor gegarandeerd goed belichte foto’s. Wil je dat de fotostrips meteen in een gastenboek geplakt kunnen worden? Kies dan voor het gastenboek als extra optie. We leveren alles om een uniek gastenboek te maken: het gastenboek inclusief stiften en plakstrips.

Wil je zeker weten dat je foto's altijd en snel beschikbaar zijn? Ontvang alle genomen foto's digitaal op een 4GB USB Stick per post. Wil je een photobooth huren en de aankleding compleet maken? Kies dan een van onze premium backdrops om het helemaal af te maken. We hebben drie verschillende soorten; goud, zilver of rood.

Wil je precies weten wat de kosten worden inclusief de extra opties? Maak dan hier je vrijblijvende prijsopgave. (fotopaal bruiloft).

Photobooth Huren Op Je Bruiloft - 5 Handige Tips

Ben je op zoek naar een originele photobooth? Zoek niet verder. Met de mirror booth maak je een mooie tastbare herinnering voor jou en je gasten op je evenement, bruiloft of feest. De mirrorbooth is een spiegel van 230 x 80 centimeter die je vrijwel overal kunt neerzetten op locatie (mits de booth droog staat en een stroompunt in de buurt is).

Bovenop de spiegel zit een lamp die flitst, zodat je altijd voldoende licht hebt. Bovendien komt de photobooth met een leuke verkleedkist en props, zodat je gasten nog een leuke gadget kunnen toevoegen aan de foto. We personaliseren het fotokader voor je met een leuke tekst en achtergrond en sturen alle foto’s ook digitaal na voor een deelbare herinnering.

Op- en afbouwen van de photobooth wordt door onze ervaren medewerkers gedaan. Hiervoor worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Na het opbouwen/ installeren van de fotospiegel laten wij stapsgewijs zien hoe de fotospiegel werkt. Op de dag zelf komen we ongeveer anderhalf uur eerder om de fotospiegel op te bouwen. fotozuil huren bruiloft.

Photobooth Huren Feest

Bij ons krijgt u altijd een fotokader zoals u die wenst met uw eigen logo, stijl en tekst. U heeft de vrije keuze in de tekst. Wij laten de fotokader door een professionele grafische ontwerper ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de stijl van uitnodigingskaart terug te laten komen in de fotokader of het thema van het feest.

Ontwerpt u liever zelf iets? Ook dat is mogelijk, dan sturen we uw design op naar onze ontwerper om het passend te maken op het formaat waar u voor heeft gekozen. Het eindresultaat wordt uiteraard aan u voorgelegd voor akkoord. U ontvang alle foto’s digitaal achteraf. U krijgt van ons een link toegestuurd die u makkelijk kunt delen met uw familie en vrienden, zo kan iedereen de foto’s zien en downloaden.

Photobooth Huren Op Je Bruiloft - 5 Handige TipsPhotobooth Bruiloft Kosten

De foto’s zijn van hoge kwaliteit omdat onze fotospiegels uitgerust zijn met professionele camera’s. De foto’s zijn daarom goed te verwerken in zowel een fysieke als digitale fotoboek.

Fotohokje Utrecht

Iedereen kent ze; Photo, Booths! Iedereen vindt ze leuk, iedereen maakt er gebruik van. De Photo, Booth huren is niet alleen leuk, maar ook een heel slim marketing instrument. Mensen gaan graag op de foto. Daar helpen we ze graag bij - fotobooth bruiloft huren. Door de foto’s te delen met jouw branding zorgen we voor offline en online zichtbaarheid.

Photobooth Hoorn, Wil jij een Photobooth huren in Hoorn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Photobooth West-Friesland is altijd persoonlijk. Wij plaatsen de Photobooth altijd zelf met een gepersonaliseerd touchscreen en de persoonlijke fotostrips. Tijdens de 4 uur Photobooth huur man je onbeperkt foto's maken en printen.

Voor meer informatie neem contact met ons op. Bezorging binnen West-Friesland is gratis. Wij houden ook rekening met de overige gemeentes, hiervoor zijn de eeste 25km gratis. Dit berekenen wij op basis van de postcode. Een Photobooth huren bij Photobooh West-Friesland kan al vanaf €350,- Maak je eigen offerte in de Webshop.

Photobooth Huren? - Fotospiegel Of Fotopaal

Je gaat iets organiseren en de ‘huur zo’n leuke photobooth’ heb je al meerdere keren gekregen! Waarschijnlijk ben je al enkele aanbieders tegengekomen en kom je erachter dat de term ‘photobooth’ voor heel erg veel producten geldt. Van een fotokist op statief tot aan een fotohokje en van fotozuil tot aan een volkswagen fotobus, iedereen gebruikt er de term ‘photobooth’, ‘fotobooth’ of ‘fotohokje’ voor.

Ben je op zoek naar de unieke toevoeging voor jouw evenement? Huur dan één van onze photobooths! Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende modellen, beiden geleverd met diverse extra’s. Bovendien geldt voor al onze photobooths dat je onbeperkt mag printen! Met een fotohokje leg je het feest op een hilarische wijze vast.


fotohokje maken

huur photobooth

foto booth kopen

photobooth hokje huren

photobooth huren trouwfeest

We zitten dus zo op de snelweg, onderweg naar jouw feest in Hengelo. Lekker makkelijk! Onze fotohokjes en -caravans zijn beschikbaar in arrangementen van drie, vier, vijf en zeven uur. Daar krijg je dan een professionele fotografe bij. Fotohokje huren? Huur 250+ photobooths. Iemand die verstand heeft van foto’s maken, zodat jij en je gasten lekker van de verkleedkisten kunnen genieten.

Meer van Cd eigen beheer

Navigation

Home

Latest Posts

Professioneel Goochelaar

Published Mar 19, 23
5 min read

Tomorrowland

Published Mar 19, 23
7 min read

Hoe Veel Mensen Passen Er Onder De Tent?

Published Mar 18, 23
13 min read