Tomorrowland

Gepubliceerd mrt. 19, 23
7 min read

Festival Agenda

Tijdens Winterlake Festival is een Kiss & Ride ingericht. Laat jouw chauffeur zijn navigatie instellen op De Bijlen 4 te Alphen aan den Rijn. Volg daar de verkeersborden en aanwijzingen van de verkeersregelaars zodat iedereen veilig op het festival komt! De minumum leeftijd voor Winterlake Festival is 18 jaar. Er kan bij de ingang om een geldige legitimatie gevraagd worden.

Festival Nieuws 2023Aantal Festivals In Nederland Groeit Hard

Alle stages zullen overdekt zijn en verder zullen er voldoende kluisjes aanwezig zijn! Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een standaard kluis huur je voor €8,-, een grote kluis voor €10,-. Deel een kluisje met je vrienden! Belangrijk: scherm de pincode van je locker goed af! Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan.

Ook het Winterlake Festival staat onder toezicht! Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt op laste van verwijdering van het terrein. Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie of verkoopstand op het festival kunt u zich wenden tot info@winterlake (Soenda Festival).

Een Overzicht Van Festivals In Europa In 2023

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacyverklaring.

Een centrale en goed met de auto en openbaar vervoer bereikbare locatie, midden in het Groene Hart van Nederland - Rock muziek. Het Freakend Festival is zeer goed bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Station Woerden heeft directe aansluitingen met de bus en trein naar alle grote steden. Kijk op voor de actuele tijden.

Heb je een BOB gevonden? Vertel hem of haar dan dat het navigatieadres �Zeeweg, Woerden� is. Daar is een GRATIS parkeerterrein ingericht voor bezoekers van het festival. Op slechts 5 minuten lopen ben je op het festivalterrein. De minumum leeftijd voor Freakend Festival is 18 jaar (Onder De Radar Festival). Er kan bij de ingang om een geldige legitimatie gevraagd worden.

Festival Winkel

Alle stages zullen overdekt zijn en verder zullen er voldoende kluisjes aanwezig zijn! Er zijn voldoende kluisjes aanwezig waar je veilig jouw spullen kan opbergen. Een standaard kluis huur je voor €8,-, een grote kluis voor €10,-. Deel een kluisje met je vrienden! Belangrijk: scherm de pincode van je locker goed af! Zoals we allemaal al weten is roken in gesloten ruimtes niet toegestaan.

Ook het Freakend Festival staat onder toezicht! Daarom willen we jullie er op wijzen dat in de festivaltenten NIET mag worden gerookt op laste van verwijdering van het terrein. Voor meer informatie, persaanvragen, win-actie mogelijkheden, hoge resolutie beeldmateriaal, interviews met de organisatie en/of DJ’s of informatie over de mogelijkheden van sponsoring, promotie of verkoopstand op het festival kunt u zich wenden tot info@freakend.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke 4 weken informatie over onze diensten, producten en acties. Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze privacyverklaring.

Festival Community

Jongeren t/m 30 jaar betalen halve prijs. Kaarten voor Oranjewoud Festival bestel je eenvoudig online. Verzamel al struinend door de website één voor één de concerten waar je naar toe wilt in je winkelwagen en reken ze dan af. Een account aanmaken is aan te raden als je van de doorlopende stapelkorting gebruik wilt maken (zie onder).

Afdrukken mag, maar is niet noodzakelijk. Met de barcode op je telefoon kunnen wij de kaarten scannen. Veel programmaonderdelen zijn vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een festivalbandje. De prijzen van de overige optredens variëren van € 9,50 tot € 44,50. Jongeren tot en met 30 jaar krijgen 50% korting op de normale kaartprijzen, kinderen t/m 18 jaar betalen slechts € 2,50 per concert.

Per bestelling wordt € 2,50 administratiekosten gerekend op het totaalbedrag. Het is nu extra aantrekkelijk om je onder te dompelen in de concerten van Oranjewoud Festival. Niet alleen krijg je zo pas echt het festivalgevoel, hoe meer verschillende optredens je bezoekt, hoe meer korting je krijgt*:2 verschillende optredens = 10% korting over het totaalbedrag3 verschillende optredens = 15% korting over het totaalbedrag4 verschillende optredens = 20% korting over het totaalbedrag5 verschillende optredens (Festival).

Festival Agenda Nederland

Id&tAantal Festivals In Nederland Groeit Hard

Creativiteit is toegestaan. Dus als je met tien personen naar concert X gaat en jij in je eentje naar concert Y ontvangt iedereen 10% korting. Ga dus met zo veel mogelijk mensen naar het festival, dat is extra gezellig. Dat betekent dat de korting die je hebt opgebouwd, meeneemt naar eventuele volgende bestellingen.

Rekenvoorbeeld - Je koopt kaarten voor concert A en kaarten voor concert B. Omdat dit twee verschillende voorstellingen betreft, ontvang je bij het afrekenen 10% stapelkorting over de gehele bestelling. Oktoberfest. Een maand later besluit je een kaartje te kopen voor concert C. Je had al 10% korting opgebouwd en omdat concert C opnieuw een andere voorstelling is, loopt de stapelkorting inmiddels op tot 15% over de laatste bestelling.

Je eerder opgebouwde stapelkorting van 15% is dan nog steeds geldig, maar nu op je derde bestelling. Dit gaat zo door tot een maximum van 30% korting (Festival verslag). Mochten wij overhoopt vanwege coronamaatregelen het festival moeten annuleren of het aantal bezoekers verder moeten beperken, dan dan restitueren wij de kosten van de gekochte kaarten volledig.

Lijst Van Nederlandse Festivals

De extra kaartjes die op deze manier worden gekocht, komen bij geïnteresseerden terecht via ongeveer 20 lokale sociaalmaatschappelijk organisaties. Meer informatie > Met een festivalbandje à € 2,50 per dag (of € 5,00 voor het hele festival) heb je toegang tot de Overtuin, waar De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin zich bevinden.

Bijna alle concertlocaties zijn rolstoeltoegankelijk. Honden zijn helaas niet toegestaan op het festivalterrein, hulphonden uitgezonderd. Vanaf vrijdagmiddag 3 juni staat bij de ingang van het festivalterrein een festivalkassa en informatiebalie. Mochten er concertkaarten over zijn, dan kun je ze daar ook kopen. Je kunt contant betalen maar liever met PIN. Festival tickets.

* De stapelkorting geldt niet voor jongeren- en jeugdkaarten. Bestel een of meerdere dagkaarten en krijg toegang tot alle concerten en voorstellingen. Het festivalbandje is inbegrepen. Om het festival te bezoeken, heb je altijd een festivalbandje nodig. Deze kost € 2,50 per dag of € 5 voor het hele festival.

Muziekfestival

Bestellen kan tegelijk met de kaarten van het hoofdprogramma of door hieronder te klikken. Een festivalbandje geeft ook toegang tot De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin waar allerlei optredens plaatsvinden van muziekbandjes, voorproefjes van het hoofdprogramma en minifestival aan kinderactiviteiten en -voorstellingen. Ook zijn er gezellige terrassen met een gevarieerd aanbod van eten en drinken.

Vergeet niet meteen een festivalbandje te bestellen. Mocht je onverhoopt problemen ondervinden bij het bestellen of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via . Kaarten bestellen per email is mogelijk maar je betaalt hiervoor € 4,50 aan handlingkosten. Defqon.1.

Een feest of een evenement organiseren. Wij hebben er veel ervaring mee en dat leidde in 2013 tot , een vriendelijke en betrouwbare online ticketservice. Eus Daemen, Dennis Meijaard en Marius de Vries zijn de mannen achter Tickettekoop. nl. Wij zijn enthousiast, gek op feesten en weten wat jij en de kaartjeskopers willen: een positieve ervaring met het online verkopen en kopen van tickets.

Club Muziek

Daarom zijn wij sterk servicegericht, zowel voor, tijdens als na je event. Wij doen veel om jouw kaartverkoop te laten slagen. Heel veel! .

De ontwikkelaar, DHZ Online B.V (Festival nieuws 2023)., heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar. De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Festivalagenda Nederland Vandaag En Komende WekenFreshtival

Voor kinderen t/m 15 jaar is er een dagkaart jeugd voor € 15,-. Kinderen die ten tijde van het festival kleiner zijn dan 1. 40 meter, mogen gratis naar binnen. LET OP: een dagkaart biedt geen toegang tot het Walhalla (festivalterrein voor campinggasten) en de camping. Campingkaarten geven toegang tot zowel het campingterrein, het Walhalla als het festivalterrein van donderdag t/m zondag.

Festival Nederland
Festival tickets

Festival verslag

Festival winkel

Je hoeft dus geen aparte dagkaarten aan te schaffen! Op de camping geldt een minimumleeftijd van 18 jaar, jongeren onder deze leeftijdsgrens kunnen geen campingpolsbandje bemachtigen. Deze kaart geeft geen toegang met een camper of caravan. Een campingkaart incl (Festivals juli). camper/caravanplek combineert de toegang voor één persoon tot het festival-, Walhalla- en campingterrein en het plaatsen van één caravan/camper/vouwwagen op de camping.

Meer van Cd eigen beheer

Navigation

Home

Latest Posts

Professioneel Goochelaar

Published Mar 19, 23
5 min read

Tomorrowland

Published Mar 19, 23
7 min read

Hoe Veel Mensen Passen Er Onder De Tent?

Published Mar 18, 23
13 min read