Wilt U Een 10x12 Stretchtent Huren?

Gepubliceerd dec. 20, 22
13 min read

Stretchtent Of Flextent Kopen Interessant Voor U?

knip uit en plak op de kalender! Gratis vlaai! Tegen inlevering van deze bon en op vertoon van identiteitsbewijs* Naam:... Straat:... Adres:... Gelegenheid:... * Let op deze bon is alleen in te leveren voor een kruimel-, kersen- of abrikozenvlaai. Max. 1 vlaai per klant.

Jouw terrasoverkapping moet veilig en duurzaam zijn, daarom gebruiken wij een gecoat, technisch textiel. Dit textiel hebben we en is uitstek geschikt voor gebruik in de horeca - Mocht je op zoek zijn naar andere kleuren?. De naden van het stretchdoek worden niet gestikt, maar hoogfrequent gelast. Dit maakt onze doeken extreem stevig, de naden zijn zelfs nog sterker dan het doek.

Horeca TerrasoverkappingBenieuwd Naar De Voordelen Van Onze Stretch Tent Overkapping?

Onze sfeervolle en duurzame tent overkappingen leveren wij al meer dan 10 jaar o. a. aan horeca zaken, hotels, professionele tentverhuurbedrijven en particulieren door heel Europa. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren.

Waar Vind Je Evenement Plaats?

Is maatwerk gewenst? Geen probleem, wij realiseren de perfect op maat gemaakte overkapping met oog voor detail (stretchtent zijwanden). Ons aanbod bestaat uit 6 productgroepen: sailcloth tenten, stretchtenten, horeca terrasoverkappingen, stretchtent zijwanden, carport doeken en flexibele tuinoverkappingen - Benieuwd naar de voordelen van onze stretch tent overkapping?. Neem contact op met onze experts voor meer informatie.

Er zijn een hele hoop bedrijven in Nederland en ook natuurlijk buiten Nederland. Er zijn ook buitenlandse bedrijven waar je eventueel naar op zoek bent en daarom kan het best wel lastig zijn om in deze hooiberg de speld te gaan vinden. Je wilt natuurlijk een goed bedrijf hebben die betrouwbaar is - Wist je ook dat er iets beters bestaat dan een stretchtent?.

Waar Vind Je Evenement Plaats?Wil Je Een Vlondervloer Bij De Stretchtent?

Je moet natuurlijk wel een goede kwaliteit voor je geld en dat is erg belangrijk in deze tijd. Maar hoe vind je deze kwaliteit? Eén van de belangrijkste dingen die je moet gaan doen als je met een bedrijf in zee gaat, is om het te vergelijken met andere bedrijven (Wie ga je uitnodigen, wat wordt de trouwlocatie en waar vindt het feest plaats?).

Sfeervolle Tentenstretchtentenu Bent Op Zoek Naar Een Sfeervolle Tent Voor Uw Event, Tuinfeest Of Bruiloft?

Gelukkig zijn er een hele hoop websites die je hiermee willen helpen. Er zijn al een hele hoop vergelijking websites die aantonen welke website het beste bij jou zou passen en welk bedrijf niet. Zo doen ze dit op prijs, maar ook op bijvoorbeeld levertijd en dit is heel erg belangrijk voor veel mensen.

Helaas gaat dit soms nog wel eens mis als de levertijd twee weken is. Verder is het belangrijk om te vergelijken om te kijken of de service van een bedrijf wel goed is. Als de service van een bedrijf niet goed is, loopt het vaak mis als je iets retour wilt sturen.

Een bedrijf kan bijvoorbeeld geen goede communicatie hebben en daardoor kan het best wel lastig zijn om bijvoorbeeld iets retour te kunnen sturen. Ook in Nederland gebeurt dit bij bedrijven en daarom is het zeker belangrijk om daar rekening mee te houden..

Bent U Op Zoek Naar Een Stretchtent Voor Uw Feest?

Doordat een sponsor ons in de gelegenheid stelde om een stretchtent aan te schaffen, zijn wij als bestuur van het Over De Top Festival de markt opgegaan en kwamen wij onder andere in contact met Bert Kuipers, van Triple S tents - Meer informatie over onze exclusieve stretchtenten, of ontdekken welke mogelijkheden wij bieden?. Al gauw bleek het contact goed, zijn manier van werken erg transparant en meedenkend.

Bent U Op Zoek Naar Een Stretchtent Voor Uw Feest?Heb Je Een Tent Nodig Voor Een Groter Publiek?

Stretchtent Kopen. Onze FLEXTENT® allweather F4L stretchtenten zijn eenvoudig aan te passen aan werkelijk iedere locatie, wat ze bijzonder populair maakt in de evenementen– en horecabranche. Bovendien is onze stretchtent zeer snel op te bouwen en dankzij het sterke 4-laags tentdoek en optionele zijwanden bijzonder geschikt voor semipermanente plaatsing. Tip: ons unieke gootsysteem maakt het mogelijk om meerdere tenten aan elkaar te koppelen zonder risico op lekkages.

Stretchtent Kopen. Het grote voordeel van een Stretchtent is dat ze onderling met elkaar te koppelen zijn, daardoor kan je altijd een tent van het juiste formaat creëren. Daarbij heeft Tent Trading negen verschillende standaard formaten waaruit gekozen kan worden. Van een kleinere tent van 6 bij 7,5 meter tot een tent van 20 bij 20 meter. Maar we maken ook met plezier een echte maatwerktent die voldoet aan jouw wensen, zowel qua formaat als qua kleur. Met het aanvragen van de offerte kan je gemakkelijk aangeven of je jouw tent in het rood, zwart, zand, taupe of in een maatwerk kleur wilt bestellen.


Bedenk ook of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. In de meeste gevallen is dit niet nodig. Er zijn wel een aantal voorwaarden waarbij dit wel nodig is, maar wanneer men zich aan de richtlijnen houdt, is een vergunning aanvragen niet nodig. Ook hoeft men geen melding aan de gemeente te doen. Vraag wel van tevoren bij de gemeente of de regels ook in de specifieke gemeente van toepassing zijn.


Een knallend feestje moet zo nu en dan kunnen. En dat is makkelijk gedaan met een vrijstaande terrasoverkapping van Renson. De beste tracks, het plezantste gezelschap en natuurlijk de mooiste omgeving: je eigen tuin. Schep instant de juiste sfeer met je geïntegreerde verlichting en speel je favoriete playlist door de ingebouwde luidsprekers. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Let op; De dieptematen die we weergeven, zijn de lengtematen van de dakplaten. Door de goot, de sierlijst en het muurprofiel is de dieptemaat vanaf de muur tot het uitstekende gedeelte van de goot inclusief sierlijst altijd dieper dan de diepte die we aangeven (ondanks dat het dak schuin afloopt). Het midden van de staander staat op ongeveer 2,5 - 3 - 3,5m of 4 meter vanaf de muur. De diepte is afhankelijk van het type overkapping en de maat van de overkapping. Bereken de exacte dieptemaat hier.

De doeken voor overkappingen zijn gemaakt uit acryl of polyester. Acryl is erg kleurvast en biedt een goede bescherming tegen uv-stralen. Het is ook makkelijk te onderhouden. Polyester is dan weer beter bestand tegen wind en regen.


Deze flexibele overkapping kan in bijna elke tuin geplaatst worden. Houd rekening met een minimale afmeting van 24m². Het is niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van de overkapping.

Sta je op het punt een overkapping aan te schaffen, dan wil je natuurlijk wel een overkapping op maat. Want een standaard overkapping die te klein of groot is geeft alleen maar frustratie. Donselaar Structures maakt jouw overkapping op maat. In de breedte heb je keuze uit verschillende afmetingen, van 3 tot wel 40 meter breed. In de lengte kan er per 5 meter verlengd worden en de hoogte kan variëren van 1 tot maar liefst 6 meter. Zo maken we een tent die aan al jouw wensen voldoet. Heb je een overkapping nodig met een andere maatvoering? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. We gaan elke uitdaging graag aan!


Voor een tentdoek voor uw veranda kunt u bij ons kiezen uit verschillende soorten doeken, zoals PVC, katoen en brandvertragend M2 doek. Bij de inkoop van onze doeken maken wij een heldere keus: Geen rotzooi, maar kwaliteit zoals dat door de beste leveranciers in Europa gemaakt wordt! Zeil is van een uitstekende kwaliteit, het katoen heeft ijzersterke weefsels en heeft een coating waardoor het materiaal rot- en schimmelvrij is.

Een zeildoek is meestal een soort van canvasstof met een coatingWat is coating? Coating is een afwerklaag aan de buitenzijde van een object of constructie. De afwerklaag breng je eigenlijk altijd in vloeibare vorm aan, waarna deze uithardt. Afhankelijk van... erover. Hierdoor is een zeildoek als het ware geïmpregneerd en bestand tegen zowel water als olie. Een tentdoek kan van verschillende soorten stoffen zijn gemaakt, maar heeft meestal geen coatingWat is coating? Coating is een afwerklaag aan de buitenzijde van een object of constructie. De afwerklaag breng je eigenlijk altijd in vloeibare vorm aan, waarna deze uithardt. Afhankelijk van.... De stof van een tentdoek is ook veel flexibeler dan een zeildoek.


Heeft u interesse in een terrasoverkapping of terraswand van winddoek of zeil, bekijk dan zeker het assortiment in onze webshop. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.


Hedendaagse carports zijn polyvalent. Met zo’n overkapping kan je meer dan enkel je auto eronder parkeren. Wil je dus 2 vliegen in 1 klap slaan? Dan kan je ook kiezen voor een carport die tegelijk ook dienst kan doen als loungeruimte, tuinberging, …

Aluminium is wel wat duurder in aanschaf dan hout, maar het heeft nauwelijks tot geen onderhoud nodig. Daar komt nog eens bij dat aluminium zeer duurzaam is. Een aluminium constructie kan zeker 20 tot 25 jaar meegaan. In het verleden was je qua kleurkeuze wat beperkt betreffende een aluminium constructie (grijs, zwart, beige of wit), maar tegenwoordig komen er steeds meer kleuren op de markt.


Ook hierbij is het belangrijk dat de staanders waterpas komen te staan. Ieder klein verschil zie je terug in je constructie van je houten overkapping, dit is dus wel erg belangrijk. Daarnaast is het van belang dat iedere constructiebalk dezelfde hoogte heeft.

Wilt u ook planten bij uw losstaande terrasoverkapping plaatsen ter decoratie? Dan is het verstandig om ook rekening te houden met de weersomstandigheden. Komen ze in de zon te staan of juist in de schaduw? En hoe lang?


Je kunt jouw losstaande terrasoverkapping op verschillende manieren afwerken. De keuzes die je hierin maakt, hangen af van het doel waartoe jouw pergola zal dienen. Wil je erin kunnen kuieren tijdens de warme dagen? Of dient het echt louter als decoratie? De verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn:


Maar een vaste overkapping hoeft niet altijd een optie te zijn. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je ook kiezen voor een overkapping met doek. Met een overkapping doek kun je de overkapping geheel sluiten of openen en kun je zelf de mate van schaduw bepalen. Met een doek voor overkapping zijn verschillende voordelen en nadelen te noemen. Dit moet je op een rijtje zetten als je kiest voor een overkapping met doek.

Gelukkig hebben wij niet gekozen voor een traditionele 'veilige' kleuren combi, maar één die past bij ons festival; kleurrijk en opvallend! Na dat alle details besproken waren, werd een plan opgesteld voor levering en de eerste opbouw, onder begeleiding van één van de riggers van Triple S tents. Ook dit liep tot volle tevredenheid.

Woning (ver)huren Hier vindt u verschillende verhuur links Verhuur Verhuren Woning Woningen Appartement Huur Huren - Spantent huren - Tentverhuur - strechtent huren prijs.

Waarom Kies Jij Voor Een Flextent Van Alphatentevent?

Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring!

Opzoek naar een spantent voor jouw evenement? Zoek niet verder! Ten, D tentverhuur heeft voor ieder evenement de perfecte tent. De spantent, ook wel stretchtent genoemd hebben wij in verschillende afmetingen en kleuren, zo kunnen wij altijd een tent op maat creëren. Dit kunnen wij doen door meerdere tenten aan elkaar te koppelen.

Stretchtent Huren? Iets Te Vieren? Jouw FeestIs Uw Locatie Of Terras Moeilijk Meetbaar Doordat Het Geen Rechte Vorm Heeft?

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot het kopen van de tent. De spantent, kan zoals de naam al zegt op veel verschillende manieren worden afgespannen. Zo past hij perfect bij alle evenementen. Hierbij kan je denken aan een bedrijfsfeest, huwelijk of huwelijk - Heb je een locatie waar geen standaardafmeting past? (Sfeervolle tentenstretchtentenu bent op zoek naar een sfeervolle tent voor uw event, tuinfeest of bruiloft?). Daarnaast wordt de stretchtent vaak ingezet als horeca terras overkapping.

Bent U Op Zoek Naar De Ideale Tent Voor Uw Feest?

Nog een grotere spantent huren? Wij kunnen onze spantenten onderling koppelen om zo de gewenste oppervlakte te creëren Met spoed een spantent huren? Geen enkel probleem! Door ons ruime assortiment en snelle service kunnen wij bijna altijd de perfecte tent realiseren. Zelfs wanneer de aanvraag last minute is. Naast de spantent hebben wij nog een hoop andere tenten in ons assortiment.

Wil je verzekerd zijn van spantenten met een hoge kwaliteit, gemaakt van het mooiste materiaal? Kies dan voor Ten, D tentverhuur. Onze montagemonteurs bouwen de tenten graag voor je op! Opzoek naar een tentverhuurder die voor jou een stapje verder gaat? Als ervaren tent leverancier denken wij graag met je mee.

Daarnaast hebben wij door onze lange samenwerking met andere verhuurbedrijven een sterke selectie van verhuur partners. Opzoek naar meubilair of licht en geluid? Geen probleem. Wij stemmen de opbouw en afbouw tijden met onze partners af en ontzorgen jullie van alle stres - Horeca Terrasoverkapping. Geïnteresseerd in het huren van een spantent? Vraag dan nu een offerte aan! Wij sturen je een offerte opmaat.

Wanneer Is Een Stretchtent Huren Nodig?

KS Tenten is dé specialist in de verhuur en verkoop van Stretchtenten. Wij hebben een ruim aanbod met verschillende kleuren en maten, en van hoge kwaliteit. Ook kunnen wij een tentdoek naar wens en behoefte op maat maken. Woont u niet in de buurt? Geen probleem, we leveren in heel Nederland! .

De flexibele carport is een functionele en stijlvolle oplossing om jouw auto te beschermen tegen alle weersinvloeden. Zo zal je nooit meer in een oververhitte auto hoeven te stappen en is krabben verleden tijd. Omdat alle overkappingsoplossingen van KR Overkappingen volledig op maat worden gemaakt en geïnstalleerd, sluiten de carport overkappingen van stretchdoek die wij leveren altijd naadloos aan op jouw wensen en eisen.

Deze dubbele kroming zorgt ervoor dat er een zeer stevige en stormvaste overkapping ontstaat. Het grote voordeel van de flexibele carport is dat deze door zijn demontabele karakter veelal vergunningsvrij te plaatsen is. De carports kunnen zowel vrijstaand als aan een woning of pand geplaatst worden. stretchtent kopen prijs..

Horeca Terras Overkappingen

Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Cookies worden gebruikt voor het personaliseren van advertenties (stretchtent met zijwanden). Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.

De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd. De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.

Aanvraag: Maak voor ons horeca-terras een sfeervolle waterdichte terrasoverkapping van stretchdoek. Wij leveren : Zandkleurig stretchdoek in de maat 6 x 10 meter Regengoot met kedersysteem voor waterdichte verbinding met het horecapand Montage met donkerbruine Balinese bamboe palen Terras is 60 m2 droog overkapt. kleine stretchtent.

Enentent Oftewel Een Stretchtent Huren Voor Uw Feest Of Evenement?

Heropening van de Horeca!? Het zit er aan te komen, iets drinken met de vrienden, eten met de familie? Meer dan ooit zal dit in de buitenlucht zijn! Dan zijn onze stretchtenten een echte troef! Zowel vrijstaand, of aan jouw zaak gebouwd? Wij helpen jullie er graag met verder! Een stretchtent huren of een op maat gemaakte stretchtent kopen, alles behoort tot de mogelijkheden.

Tipi Solutions is een jong en energiek tenten-verhuurbedrijf uit Antwerpen met heel wat ervaring in de evenementensector. Indien u bij Tipi Solutions een tent huurt, kan u rekenen op een vlotte en professionele aanpak zodat u zich kan focussen op alle andere aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken (Wil je een vlondervloer bij de stretchtent?).Vanwege de flexibele eigenschappen kan een stretchtent allerlei vormen aannemen. Hij is niet gebonden aan zijn eigen afmetingen - Stretchtent 8 x 10 m zwart of zand kopen of huren?. Een stretchtent doet namelijk wat jij wilt. Hij past dus in elke tuin en op elk terras of evenement.

Meer van Cd eigen beheer

Navigation

Home

Latest Posts

Professioneel Goochelaar

Published Mar 19, 23
5 min read

Tomorrowland

Published Mar 19, 23
7 min read

Hoe Veel Mensen Passen Er Onder De Tent?

Published Mar 18, 23
13 min read