Festival Duitsland

Gepubliceerd mrt. 18, 23
3 min read

North Sea Jazz

De verkorte huisregels zijn HIER terug te vinden. Wil je de volledig huisregels terug lezen? Deze zijn te vinden in de algemene voorwaarden en zijn HIER terug te vinden. Wat mag ik wel en niet meenemen naar Smeerboel festival? Om het Smeerboel festival veilig en gezellig te houden zijn een aantal zaken niet toegestaan, dit gaat o - Qlimax.

Best Kept SecretLine-up

om glaswerk, plastic flessen, parfum, waterzakken, blik, vuurwerk, lachgaspatronen, spuitbussen, drones, paraplu’s, selfiesticks en andere, naar het oordeel van het personeel, hinderlijke of gevaarlijke voorwerpen evenals, drugs, (vuur)wapens en/of andere gevaarlijke voorwerpen of stoffen, dan wel etenswaren, (alcoholhoudende) dranken en/of (huis)dieren. (Met uitzondering van hulphonden of vergelijkbaar). Wanneer er verboden items bij je worden gevonden, word je de toegang tot het terrein ontzegd en wordt de politie op de hoogte gebracht.

Grote tassen meenemen wordt sterk afgeraden, daarbij hebben de lockers een beperkte afmeting en kan een grote koffer/tas niet opgeborgen worden (Muziekfestival). Mag ik mijn fototoestel of filmcamera meenemen naar Smeerboel festival? Dit hangt af van het fototoestel of de filmcamera, kleine, niet professionele toestellen en telefoons zijn toegestaan, mits de opnames alleen voor eigen gebruik zijn, het openbaar maken van beelden is verboden.

Dgtl Festival

Is drugs toegestaan op Smeerboel festival? Nee, net als in de rest van Nederland zijn drugs op Smeerboel festival niet toegestaan - Welke festivals in Nederland. Ook drugs die in Nederland worden gedoogd zijn op het Smeerboel festival verboden. Smeerboel festival hanteert een zero tolerance beleid op het gebied van drugs. Bij het constateren van drugs zal de toegang tot het terrein je worden ontzegd/zal je van het terrein worden verwijderd en zal de politie op de hoogte worden gebracht.

Free Your Mind FestivalFestival Winkel

Het dragen van een voetbalshirt en/of discriminerende en/of anderszins aanstootgevende kleding, evenals gezichtsbedekende kleding, is in ieder geval niet toegestaan (Festivals juli). Ik wil graag reclame maken of iets verkopen op of rond het Smeerboel festival, kan dit? Nee, zonder schriftelijk toestemming is het verboden voor derden om op of rond Smeerboel festival te flyeren/reclame te maken en/of goederen/diensten, zoals lachgas en/of etenswaren te verkopen (Best Kept Secret). Festival verslag.

Festival VerslagMysteryland

Hou bij het roken buiten de overdekte locaties rekening met je mede bezoekers en deponeer sigarettenpeuken altijd in een afvalbak. Kan ik mijn E-sigaret en bijbehorende vloeistoffen meebrengen naar Smeerboel festival? Ja, je mag één E-sigaret meenemen naar Smeerboel festival. De bijbehorende vloeistof mag alleen mee naar binnen wanneer de verpakking nieuw en nog geseald is (maximaal één per bezoeker).

De Festival Index Van 2023

Mag ik mijn huisdier meenemen naar Smeerboel festival? Nee, huisdieren zijn op Smeerboel festival niet toegestaan. (Met uitzondering van hulphonden of vergelijkbaar) Vanaf welke leeftijd mag ik Smeerboel festival bezoeken (Oktoberfest). Om Smeerboel festival te mogen bezoeken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Festival verslag. Daarnaast kan er om je legitimatie gevraagd worden - Have A Nice Day Festival.

Hoe werkt de toegangscontrole op Smeerboel festival? Bij het betreden van Smeerboel festival zal je gevraagd worden om mee te werken aan een vrijwillige visitatie van jezelf en de spullen die je bij je hebt. Je hebt altijd de mogelijkheid om iemand van je eigen geslacht te kiezen voor de visitatie - Hardfest (Werken op festivals).
Festival agenda Nederland

Beste festivals Nederland

Werken op festivals

Wanneer je liever niet gevisiteerd wil worden kunnen we je helaas niet toelaten tot het festivalterrein. Festivals Najaar. Mag ik zonnebrand meenemen naar Smeerboel festival? Ja, het meenemen van zonnebrand naar Smeerboel festival is toegestaan mits smeerbaar en mits de verpakking een inhoudsmaat heeft van minder dan 100ml. Ieder vorm van zonnebrandspray/spuitbus is niet toegestaan.

Meer van Cdperserij

Navigation

Home

Latest Posts

Wilt U Een 10x12 Stretchtent Huren?

Published Jun 17, 23
13 min read