Fotohokje Huren? Huur Photobooths

Gepubliceerd nov. 08, 22
9 min read

Photobooth Huren Jaarbeurs Utrecht

Wil je je bruiloft opvrolijken door een fotohokje te huren? is de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes in Nederland. Kies uit meer dan 200 fotohokjes van 100+ verschillende verhuurders uit heel Nederland! Vanaf €99 kan je al een eenvoudige photobooth zonder printer (digitaal) huren! Een photobooth met 100 prints kost minimaal €150. fotobooth print.

Fotozuil Huren RotterdamFotobooth Feestje

Op- en afbouwen van de photobooth wordt door onze ervaren medewerkers gedaan. Hiervoor worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Na het opbouwen/ installeren van de fotospiegel laten wij stapsgewijs zien hoe de fotospiegel werkt. Op de dag zelf komen we ongeveer anderhalf uur eerder om de fotospiegel op te bouwen.

Bij ons krijgt u altijd een fotokader zoals u die wenst met uw eigen logo, stijl en tekst. U heeft de vrije keuze in de tekst. Wij laten de fotokader door een professionele grafische ontwerper ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de stijl van uitnodigingskaart terug te laten komen in de fotokader of het thema van het feest - photobooth huren feest.

Fotopaal Print

Ontwerpt u liever zelf iets? Ook dat is mogelijk, dan sturen we uw design op naar onze ontwerper om het passend te maken op het formaat waar u voor heeft gekozen. Het eindresultaat wordt uiteraard aan u voorgelegd voor akkoord. U ontvang alle foto’s digitaal achteraf. U krijgt van ons een link toegestuurd die u makkelijk kunt delen met uw familie en vrienden, zo kan iedereen de foto’s zien en downloaden.

De foto’s zijn van hoge kwaliteit omdat onze fotospiegels uitgerust zijn met professionele camera’s. De foto’s zijn daarom goed te verwerken in zowel een fysieke als digitale fotoboek.

super flitser in de fotozuilniemand gaat zonder foto naar huisom de kosten te drukkenzo maak je altijd mooie foto’s. Photobooth huren voor uw bruiloft of feest.

Fotopaal Huren Goedkoop

Waar je ook voor kiest… een photobooth zorgt voor veel. Je gasten nemen plaats voor de photobooth, kiezen leuke fotoprops, lachen en klik… klik… klik… de foto is gemaakt! Wij hebben het ouderwetse fotohokje opnieuw vormgegeven in een die perfect past op ieder feest of evenement! Een photobooth is super hip! Natuurlijk met een professionele fotoprinter die binnen 10 seconden print.

Altijd een Onze printer zit in een. Deze kunnen we tot zelfs 25 meter van de photobooth plaatsen! Zet ‘m in de buurt van je gastenboek. Bij ons is onbeperkt ook . Staat er 15 man op de foto, dan printen we altijd 16 fotostrips. Voor ieder 1 en .

Laat meteen een fotostripje in je gastenboek plakken, ze vormen een unieke herinnering aan je trouwdag. En de fotostripjes zijn meteen een leuk bedankje voor al je gasten. Nog niet helemaal overtuigd hoe leuk een photobooth is op jouw feest? Bekijk dan eens deze foto’s van bruiloften, feesten en borrels.

Fotohokje Huren Bruiloft Lach Je Lens

Voor het organiseren van de leukste evenementen of feesten ben je bij ons aan het juiste adres, dankzij onze mogelijkheid tot het huren van een fotopaal ben je in staat om jouw huwelijk te voorzien van iets speciaals. Dé toevoeging om te zorgen voor de meest bijzondere, grappige en gênante foto’s van het feest! Uiteraard zal de photobooth of fotopaal ruim van tevoren geleverd worden op de plaats van bestemming.

Photobooths Huren - Fotohokjes HurenFotobooth Huren Zoetermeer

Hierdoor kunnen de gasten gelijk beginnen met het maken van leuke foto’s wanneer zij jouw huwelijksfeest binnen stappen. Zo heb je gelijk de meest grappige kiekjes voor in het fotoboek. De foto zal altijd gelijk worden geprint, hierdoor hebben je gasten hem binnen een seconde in handen (fotopaal). Dit is een super leuk aandenken aan een geslaagd huwelijksfeest, de gasten moeten natuurlijk wel een gezellige tijd hebben gehad.

Dankzij deze vrijheid zal je in staat zijn om bij het huren van een photobooth of magische spiegel altijd weer de optimale resultaten te krijgen . Wij vragen vaak naar de uitnodiging van de bruiloft, dankzij deze uitnodiging weet ons team waar ze rekening mee moeten houden bij het versieren en instellen van de photobooth voor jouw trouwfeest.

Fotopaal Huren Trouwfeest

We gaan net zo lang door tot het fotokader aansluit bij wat je zoekt - Photobooth huren? / #1 beoordeelde verhuurder.

Kerst PhotoboothFotozuil Huren Amsterdam

24/7 technische ondersteuning, Mogelijkheid voor Achterwerk in de Kast / Babbelbox / Videogastenboek, Veel ervaring met organiseren van events en we denken graag met je mee. De fotobooth komt in delen en past overal, Wat kost dat... Bij jullie een fotohokje huren ? Niet elke situatie gelijk is dus hebben we geen vaste prijzen.

We bekijken het iedere keer weer met een frisse blik. Bij ons een Photobooth huren:Alles over wat je ervoor, tijdens en erna wil weten Er zijn nog wat aandachtspunten voor het managen van de verwachtingen voor, tijdens en na het huren van de photobooth, want het is voor jou fijn als het event en de photobooth die wij verzorgen in overeenstemming zijn met jouw idee daarbij.

Fotobooth

Als je besloten hebt om je fotohokje bij ons te huren en je nog specifieke wensen/voorkeuren hebt met betrekking tot de attributen(mits nog niet aangegeven), laat dit dan alsjeblieft even weten? Dan kijken wij of we daar iets in kunnen doen - photobooth huren zoetermeer. Achteraf is het zonde om te horen dat je bij de photo booth graag brilletjes op stokjes had willen huren…dat kunnen we namelijk gewoon regelen (we vinden zelf bv.

Net als bij koffie en bier is er altijd genoeg voor iedereen. Alleen moet je soms even wachten tot het fust verwisseld is (papier), of staat het koolzuur even te laag (camera/software instellen) (kerst photobooth).– Wij hebben (het zal je niet verbazen) ook weleens mensen voor het eerst werkenen die moeten net als degene die zijn eerste bardienst draait, soms even wennen/zoeken.

Dit betekent slechts dat ze iets langer over “het verwisselen van het fust” doen. Wij zijn op de achtergrond altijd aanwezig om ondersteuning te bieden en ook hier geldt…de foto’s zijn nooit op en er is altijd genoeg als ze er even niet uitkomen, kunnen ze altijd nog geprint worden (fotozuil huren rotterdam wtc).– De technische ondersteuning die we aanbieden is niet altijd afhankelijk van fysieke aanwezigheid, Op het moment dat er (even) bij de photobooth niemand van ons is, hoeft dat niet te betekenen dat er geen ondersteuning is.

Fotopaal Huren Zuid Holland

Graag willen we je gasten onderling plezier laten maken en dat gaat eigenlijk altijd heel goed zonder ons. Daarom bieden we dus ondersteuning, maar maak je alsjeblieft geen zorgen als je niemand ziet. Meestal zijn we niet ver weg en is er overleg geweest. Het gebeurt niet vaak, maar bij eventuele calamiteiten kan je altijd bellen.

Bellen kan op 030-3205000 (heeft onze voorkeur) en whatsapp naar 030-3205000 (fotobooth huren rotterdam wtc) (photobooth huren delft).

Daarna is het heel simpel, met 1 druk op de knop en een vrolijk, gek of origineel gezicht voor de camera en jouw aanwezigheid is vastgelegd op de gevoelige plaat. Lang wachten op de foto hoeft niet want hij rolt direct daarna uit de printer voor je, zodat hij direct aan iedereen kan worden getoond of voor je eigen privé foto collectie.

Photobooth Huren Voor Uw Bruiloft Of FeestWat kost een photobooth huren in Belgie? De prijzen van photobooths zijn onder andere afhankelijk van de reiskosten, aantal prints, of dit met of zonder begeleiding is, de ‘looks’ en soms ook de datum. Vanaf €200 kan je al een fotobooth of babbelbox (videopaal) zonder prints huren. Voor iets minder dan €300 huur je al een photobooth inclusief prints. De traditionele fotohokjes zijn typisch iets duurder: verwacht rond de €500 tot €600 haar aan uit te geven. De meeste fotohokjes zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur. Voor een fotospiegel ben je rond de €450 tot €600 kwijt, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, begeleiding en transport. En als je het echt gek wilt maken, hebben we een collectie caravan photobooths, 360º spinner booths en Volkswagen photobooth busjes voor buiten evenementen zoals festivals. Ten slotte hebben we voor de zakelijke fotomarketing en event marketing mobiele fotografen en polaroid fotografen.

Photobooth-huren

Voor onze bruiloft op 25-6-2022 hebben we de photo cubes gehuurd. Alles is zeer naar wens geweest. De communicatie vooraf... Lees meerVoor onze bruiloft op 25-6-2022 hebben we de photo cubes gehuurd. Alles is zeer naar wens geweest. De communicatie vooraf was snel, verzorgd en professioneel. Fijn dat we ons eigen logo op de strips konden toevoegen. De photo booth is veelvuldig op het feest gebruikt. De eerstvolgende werkdag kregen we direct 's ochtends een link om alle foto's ook digitaal te downloaden. Dit bedrijf is oprecht een aanrader! Lees minder

Photobooth-huren

Zodra de photobooth na jouw evenement in ons magazijn arriveert, worden alle foto's opgeslagen. Binnen zeven dagen na terugkeer (van de photobooth) ontvangt u de foto's in een met een wachtwoord beveiligde online galerij. Daar kunt je jouw foto's delen met bijvoorbeeld jouw gasten. Bovendien ontvangt je een e-mail zodra de galerij beschikbaar is.

Fotohokje Huren Voor Je Bruiloft

Tik op bij touchscreen van de fotobox op het camerasymbooltje en u stelt de geïntegreerde spiegelreflexcamera in werking. Na uw aanraking volgt er een countdown van 3 seconden, daarna wordt de foto gemaakt. Say cheeeese naar de fotobox! U kan uw foto via het display helemaal naar wens customizen met filters. De laatste stap? De foto houden of verwijderen.

Bij onze gunstige photobooth voor een bruiloft kunt u kiezen uit een aantal voorbeeld designs voor een spetterende achtergrond. Streepjes, collages met meerdere foto's, een palmstrand. Gebruik onze designs of voer heel makkelijk uw eigen individuele achtergrond design in.

Photobooth-huren

Genoeg gepraat - het is hoog tijd om een paar foto's te laten spreken voor onze Fotobox! Hieronder zie je foto's van prints die KRUU-klanten hebben gemaakt. Een bonte mengeling van gasten op bruiloften, verjaardagen en andere evenementen. Je ziet alle foto's alsof ze direct uit de printer komen. Voor een echte eerste indruk van onze fotobox kwaliteit en het onbeperkt printen. Let ook op de accessoires die de gasten van ons hebben gekregen. Trouwens, je kan de accessoires na gebruik behouden. Om hygiënische redenen gebruiken we alleen papieren wegwerp-accessoires.


photobooth huren

photobooth bedrijfsfeest

Een photobooth op je bruiloft is sinds een paar jaar een fantastische toevoeging aan ieder trouwfeest. De trouwfotograaf die jullie en al jullie gasten overdag op de gevoelige plaat vastlegt, is 's avonds niet altijd meer aanwezig, maar foto's van een onvergetelijke wedding party wil je als newly weds toch echt wel in je bezit hebben! Een photobooth huren is daarom wat ons betreft zeker een must!.

Meer van Cdperserij

Navigation

Home

Latest Posts

Professioneel Goochelaar

Published Mar 19, 23
5 min read

Tomorrowland

Published Mar 19, 23
7 min read

Hoe Veel Mensen Passen Er Onder De Tent?

Published Mar 18, 23
13 min read